TRAKYA 2. ULUSLARARASI 10. ULUSAL PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİSİ ÖĞRENCİ KONGRESİ

Bilimsel Araştırmalar Topluluğu tarafından düzenlenen Trakya 2. Uluslararası 10. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahisi Öğrenci Kongresi açılışı 27 Mayıs 2016 tarihinde Üniversitemiz Konservatuarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Derya Demirbağ Kabayel, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Üniversitemiz tanıtım sunumu izlendi.

Açılışta kongre eş başkanları Betül Çalışgan ve Koray Demirci bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarında kongre için bir ekip olarak çok büyük emek sarf ettiklerini söyleyerek katılımcılara başarılar diledi.

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran konuşmasında bu tür çalışmaların Edirne’nin kültür ve bilim şehri olma misyonunu desteklediğini söyledi. 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız yaptığı konuşmasında bilginin paylaştıkça büyüdüğünü söyleyerek kongre ile herkesin alandaki güncel gelişmeleri öğrenebildiğini ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ise, böylesi güzel bir etkinliği gerçekleştirdikleri için öğrencilerimiz ile gurur duyduğunu söyledi ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nin birçok alanda Balkanlarda ve ülkemizde tek hastane olduğunu ifade ederek katılımcılara başarılar diledi. 

Bu içerik 27.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1139 kez okundu.