TIP FAKÜLTESİ PROFESÖRLERİNE BELGE

Tıp Fakültesi’nde geçmiş yıllarda Profesörlük kadrosuna atanmış olan öğretim üyelerimize  Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük tarafından Profesörlük belgeleri verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük gerçekleştirdiği ziyaretler ile 05 Kasım 2015 tarihinde Prof. Dr. Zeki Hoşcoşkun, Prof. Dr. İrfan Coşkun, Prof. Dr. Sebahattin Çobanoğlu ve Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu’na, 09 Kasım 2015 tarihinde Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. Ali Derya Azmak, Prof. Dr. Çetin Hakan Karadağ, Prof. Dr. Ahmet Ulugöl, Prof. Dr. Ali Kemal Kutlu, Prof. Dr. Filiz Özyılmaz, Prof. Dr. Faruk Yorulmaz’a ve 21 Ocak 2016 tarihinde ise Prof. Dr. Gülizar Füsun Varol, Prof. Dr. Gülbin Ünsal, Prof. Dr. Kenan Sarıdoğan, Prof. Dr. Filiz Akata, Prof. Dr. Betül Ayşe Acunaş, Prof. Dr. Serap Tevhide Karasalihoğlu, Prof. Dr. Gülfer Mehtap Yazıcıoğlu, Prof. Dr. Mehmet Pul, Prof. Dr. Ömer Necmi Yiğitbaşı, Prof. Dr. Ahmet Rıfat Karasalihoğlu, Prof. Dr. Muhsin Koten ve Prof. Dr. Hüseyin Ahmet Tezel’e profesörlük belgelerini verdi.
Bu içerik 21.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 3363 kez okundu.