TIP FAKÜLTESİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Tıp Fakültesi 2013-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 20 Haziran 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Mezuniyete Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Duymaz, Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Sunar, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Üniversitemiz tanıtım filmi ve mezunların hatıralarını yansıtan fotoğraf gösterisi izlendi.

Mezun öğrenciler adına mezuniyet konuşmasını Dr. Erdem Örnek gerçekleştirdi. Mezuniyette konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Sunar, Trakya Üniversitesi’nin köklü bir eğitim kurumu olduğunu söyleyerek yeni mezun olan hekimlere “aramıza hoş geldiniz” dedi. Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin konuşmasında, mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğunu söyleyerek,  öğrencileri,  aileleri ve hocaları tebrik etti.

Dereceye giren öğrencilere protokol tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Diploma töreni ardından okul flaması, 5. Sınıf öğrencisi Neşe Ulusoy’a devredildi. Mezuniyet “Hekimlik andı”nın okunması ile son buldu.  
Bu içerik 20.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3643 kez okundu.