TİM TEB GİRİŞİM EVİ DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ

Edirne TİM TEB Girişim Evi tarafından düzenlenen ''Dijital Pazarlama Eğitimi''ne Davetlisiniz!

Kayıt ve detaylı bilgi için https://dijital_pazarlama.eventbrite.com

Kontenjan sınırlıdır.

Eğitimde dijital pazarlamanın temelleri ve yöntemleri aktarılacaktır. Uygulamalı olarak yapılacak eğitim kapsamında dijital pazarlama alt öğeleri arasındaki sinerji ve optimizasyon yöntemleri incelenecektir.

• Örneğin e-mail marketing kampanyanızın performansı aynı zamanda remarketing kampanyanızın performansı ile de ilişkilidir.
  • Dijital pazarlama bütçenizin doğru noktasını merak mı ediyorsunuz? Sizce ayda 5.000 TL mi bütçe ayırmalısınız yoksa 50.000 TL bütçe mi ayırmalısınız?
  • Kampanyalarınızdaki KPI (Key Performance Indicator – Başarı Göstergeleri) nelerdir? Hangi metriği optimizasyonu yaparken en fazla dikkate almalısınız?
  • Email marketing kampanyalarınızda 6 adet ürün satmanız gerekiyor. Daha fazla satarsanız deponuzda ürün yok, daha az satarsanız da deponuzda mal kalacak. Kaç kişiye mail göndermelisiniz?
  • Affiliate marketing (Satış Ortaklığı Reklamları) nedir biliyor musunuz? Pazarlama bütçeniz yok ama pazarlama yapmaya mı ihtiyacınız var?

gibi birçok sorunun cevaplanacağı eğitim 7 Ekim tarihinde 14:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

'Eğitmen: Harun Ünlüsoy
Yer: Trakya Teknopark Toplantı Salonu
Tarih: 7 Ekim 2017, Cumartesi
Saat: 14:00– 18:00'

Harun Ünlüsoy Özgeçmiş:

İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Harun Ünlüsoy, ağırlıklı olarak e-ticaret sektörü olmak üzere birçok online pazarlama pozisyonunda ve projede görev almıştır.
Bu süre içerisinde Gittigidiyor.com grup şirketlerinden biri olan Magnet A.Ş, Dünya’nın en büyük SEM ajanslarından biri olan iProspect, Türkiye’nin en önemli eticaret firmalarından biri olan Hizlial.com, online çiçek satışı konusunda lider firma olan Ciceksepeti.com gibi firmalarda online pazarlama ve İş Zekası (Business Intelligence) ve davranışsal hedefleme konusunda uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Phorm’da Performance Manager olarak görev yapmıştır.
Profesyonel kariyeri boyunca Google Analytics, Google AdWords, display network, real time bidding, email marketing, affiliate marketing, CRM, business intelligence gibi alanlarda birçok başarılı işe imza atmış ve Google AdWords konusunda “Automated Rules” üzerine global başarı hikayesi yayınlanmıştır.
Sektör deneyiminin yanısıra 2009 yılından bu yana ise Google Analytics, Google Adwords, online marketing, email marketing, affiliate marketing, growth hacking, Excel, girişimcilik ve eticaret gibi konularda danışmanlık vermektedir. Danışmanlık ve eğitim alanındaki tecrübelerini, 2014 yılı başında kurduğu Boosmart ve Booacademy firmaları ile sektöre aktarmaya başlamıştır.

Bu içerik 28 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 377 kez okundu.

HASKOVO VE EDİRNE – KÜLTÜREL VE TARİHİ DESTİNASYONLAR PROJESİ

Trakya Üniversitesi Vakfı tarafından INTERREG-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen "Haskovo ve Edirne – Kültürel ve Tarihi Destinasyonlar" isimli projenin üçüncü toplantısı 30 Kasım - 01 Aralık 2017 tarihinde Haskovo’da gerçekleştirildi.  Toplantı proje lider partneri olan Haskovo Bölgesel Kütüphanesi toplantı salonunda Bulgaristan ve T&u..

"KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMIN STRATEJİK ÖNEMİ" KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genetik ve Biyoteknoloji Topluluğu tarafından gerçekleştirilen "Küresel İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarımın Stratejik Önemi" konferansı 06 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve topluluk akademik danışmanı Prof. Dr...