TİM TEB GİRİŞİM EVİ DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ

Edirne TİM TEB Girişim Evi tarafından düzenlenen ''Dijital Pazarlama Eğitimi''ne Davetlisiniz!

Kayıt ve detaylı bilgi için https://dijital_pazarlama.eventbrite.com

Kontenjan sınırlıdır.

Eğitimde dijital pazarlamanın temelleri ve yöntemleri aktarılacaktır. Uygulamalı olarak yapılacak eğitim kapsamında dijital pazarlama alt öğeleri arasındaki sinerji ve optimizasyon yöntemleri incelenecektir.

• Örneğin e-mail marketing kampanyanızın performansı aynı zamanda remarketing kampanyanızın performansı ile de ilişkilidir.
  • Dijital pazarlama bütçenizin doğru noktasını merak mı ediyorsunuz? Sizce ayda 5.000 TL mi bütçe ayırmalısınız yoksa 50.000 TL bütçe mi ayırmalısınız?
  • Kampanyalarınızdaki KPI (Key Performance Indicator – Başarı Göstergeleri) nelerdir? Hangi metriği optimizasyonu yaparken en fazla dikkate almalısınız?
  • Email marketing kampanyalarınızda 6 adet ürün satmanız gerekiyor. Daha fazla satarsanız deponuzda ürün yok, daha az satarsanız da deponuzda mal kalacak. Kaç kişiye mail göndermelisiniz?
  • Affiliate marketing (Satış Ortaklığı Reklamları) nedir biliyor musunuz? Pazarlama bütçeniz yok ama pazarlama yapmaya mı ihtiyacınız var?

gibi birçok sorunun cevaplanacağı eğitim 7 Ekim tarihinde 14:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

'Eğitmen: Harun Ünlüsoy
Yer: Trakya Teknopark Toplantı Salonu
Tarih: 7 Ekim 2017, Cumartesi
Saat: 14:00– 18:00'

Harun Ünlüsoy Özgeçmiş:

İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Harun Ünlüsoy, ağırlıklı olarak e-ticaret sektörü olmak üzere birçok online pazarlama pozisyonunda ve projede görev almıştır.
Bu süre içerisinde Gittigidiyor.com grup şirketlerinden biri olan Magnet A.Ş, Dünya’nın en büyük SEM ajanslarından biri olan iProspect, Türkiye’nin en önemli eticaret firmalarından biri olan Hizlial.com, online çiçek satışı konusunda lider firma olan Ciceksepeti.com gibi firmalarda online pazarlama ve İş Zekası (Business Intelligence) ve davranışsal hedefleme konusunda uluslararası düzeyde faaliyet gösteren Phorm’da Performance Manager olarak görev yapmıştır.
Profesyonel kariyeri boyunca Google Analytics, Google AdWords, display network, real time bidding, email marketing, affiliate marketing, CRM, business intelligence gibi alanlarda birçok başarılı işe imza atmış ve Google AdWords konusunda “Automated Rules” üzerine global başarı hikayesi yayınlanmıştır.
Sektör deneyiminin yanısıra 2009 yılından bu yana ise Google Analytics, Google Adwords, online marketing, email marketing, affiliate marketing, growth hacking, Excel, girişimcilik ve eticaret gibi konularda danışmanlık vermektedir. Danışmanlık ve eğitim alanındaki tecrübelerini, 2014 yılı başında kurduğu Boosmart ve Booacademy firmaları ile sektöre aktarmaya başlamıştır.

Bu içerik 28 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 313 kez okundu.

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.