TETOVA DEVLET ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SERTİFİKA TÖRENİ

Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen eğitim programı çerçevesinde, 07-18 Temmuz 2014 tarihleri arasında Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nde eğitim gören 16 Tetova Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 18 Temmuz 2014 tarihinde sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Sunar, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Üstündağ, Fizyoloji Bölümünden Prof. Dr. Levent Öztürk, Biyoistatistik Bölümünden Prof. Dr. Necdet Süt, Tıbbi Biyoloji Bölümünden Doç. Dr. Zeynep Banu Doğanlar ve Biyofizik Bölümünden Doç. Dr. Tammam Sipahi katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, sertifika töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Trakya Üniversitesi olarak sizi Üniversitemizde ve Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız” dedi.

Tetova Devlet Üniversitesi adına konuşan Araştırma Görevlisi Dr. Selim Çerkezi iki haftalık eğitim sürecinin çok verimli geçtiğini, kendisinin Trakya Üniversitesine ikinci gelişi olduğunu ve fırsat verildiği takdirde tekrar geleceğini belirtti. Eğitim süreci boyunca  Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni gezme fırsatı bulduklarını ifade ederek Tetova Devlet Üniversitesi adına çok teşekkür etti.

Bu içerik 18.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2334 kez okundu.