TEB GİRİŞİM EVİ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Kalkınma Ajansı ve Türk Ekonomi Bankası tarafından Üniversitemiz Teknopark bünyesinde kurulacak ve bölgede girişimciliğe destek sağlayacak olan TEB Girişim Evi ile ilgili olarak 11 Şubat 2016 tarihinde bir sunum gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri, Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Trakya Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlknur Taştan Boz, TEB yetkilileri, Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Yetkilileri, TİM yetkilileri ve Trakya Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri katıldı.

Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Kurucu Ortağı Mehmet Sanlı gerçekleştirdiği sunumda TİM-TEB Girişim Evi Modeli programları hakkında bilgiler verdi. Program içerikleri ve Üniversitelerde girişimcilik dersi verilmesi konusunda bilgiler verildi.

Sunum ardından konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, “Trakya Teknopark içerisinde TEB Girişim Evi'nin kurulacak olmasından mutluluk duyuyoruz” dedi. Rektörümüz ayrıca TEB Girişim Evi ile bölgede inovasyon ve kalkınmanın ivme kazanacağını belirtti. 

Bu içerik 11.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1410 kez okundu.