TARİHİ TREN GARI BİNASI BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYU BİLGİLENDİRME

Edirne Karaağaç'ta bulunan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak hizmet veren eski tren garı binasının bakım onarım çalışmalarıyla ilgili haberlerin basında çıktığı andan itibaren Üniversite Yönetimi tarafından bu konuyla ilgili incelemeler başlatılmıştır. Bu incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuna Trakya Üniversitesi Yönetimi tarafından detaylı bilgi verilecektir.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 763 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..