TARİHİ LOKOMOTİF TAMİR ATÖLYESİ HAYAT BULUYOR

Üniversitemizin başlattığı restorasyon çalışmaları neticesinde Karaağaç Yerleşkesi'nde atıl durumda bulunan Tarihi Lokomotif Tamir Atölyesi onarımı için çevre temizliği çalışmaları başladı. Yapılan temizlik çalışmaları neticesinde Tarihi Lokomotif Tamir Atölyesinin yeniden restore edilmesi için Üniversitemiz tarafından Kalkınma Bakanlığı fonlarına başvuru gerçekleştirilecek.

Restorasyon çalışmalarının ardından Edirne’mize yeni bir tarihi değer kazandırılmış olacak. Restorasyon sonunda bina müze, eğitim merkezi yada film stüdyosu olarak kullanılması planlanıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Karaağaç Yerleşkesi'nde bulunan Lokomotif Tamir Atölyeleri bakımsız bir durumdaydı. Gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmaları ile bu tarihi binayı gün yüzüne çıkardık. Binanın restore edilmesi için Kalkınma Bakanlığımıza başvuru gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız sonucunda Edirne'mizin yeni bir tarihi değeri ortaya çıkmış olacaktır.” dedi.

Bu içerik 08 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 829 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..