STRATEJİK PLAN 2018 – 2022 TOPLANTISI

Üniversitemiz Stratejik Plan Toplantısı 27 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dekanlar, Müdürler, akademisyenlerimiz ve idari personelimiz katıldı.

Üniversitemizim gelecek dönemlere ilişkin stratejik planlarını paylaşıldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemizi bulunduğumuz bu dönemde ileri taşımak için akademik ve idari personelimiz ile sürekli çalışıyoruz. Bunu yaparken de Üniversitemizin Ankara’da temsiliyetini en iyi şekilde sağladık. Yeni dönemde öğrenci odaklı olarak çalışıyor olacağız. Üniversitemiz Biyoloji bölümünün almış olduğu akreditasyon gurur verici dedi. Diğer bölümlerde de bu yönde çalışmalar bekliyoruz. Rektörümüz gelecek dönemlere ilişkin olarak ise “Üniversitemizi girişimcilik endeksinde hızlı bir şekilde ilk 50’nin içerisine alarak 2023 yılında ise ilk 10’a girmesini planlıyoruz. Bu bağlamda dünyada da ilk 1000’in arasına girmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda Üniversitemizde projelere ağırlık verilmesi gerekiyor. Hocalarımdan istediğim projelere ağırlık vermeleri” dedi.

Toplantıda konuşan Doç. Dr. Mahmut Güler “3. Stratejik Plan toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Stratejik planımızı oluştururken Üniversitemiz ile işbirliği yapan tüm aktörlerden görüş almak istiyoruz. Üniversiteler arası derecelendirme konusunda akademik performans oldukça önemli” dedi. 

Bu içerik 27.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1350 kez okundu.