STRATEJİK PLAN 2018 – 2022 TOPLANTISI

Üniversitemiz Stratejik Plan Toplantısı 27 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dekanlar, Müdürler, akademisyenlerimiz ve idari personelimiz katıldı.

Üniversitemizim gelecek dönemlere ilişkin stratejik planlarını paylaşıldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemizi bulunduğumuz bu dönemde ileri taşımak için akademik ve idari personelimiz ile sürekli çalışıyoruz. Bunu yaparken de Üniversitemizin Ankara’da temsiliyetini en iyi şekilde sağladık. Yeni dönemde öğrenci odaklı olarak çalışıyor olacağız. Üniversitemiz Biyoloji bölümünün almış olduğu akreditasyon gurur verici dedi. Diğer bölümlerde de bu yönde çalışmalar bekliyoruz. Rektörümüz gelecek dönemlere ilişkin olarak ise “Üniversitemizi girişimcilik endeksinde hızlı bir şekilde ilk 50’nin içerisine alarak 2023 yılında ise ilk 10’a girmesini planlıyoruz. Bu bağlamda dünyada da ilk 1000’in arasına girmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda Üniversitemizde projelere ağırlık verilmesi gerekiyor. Hocalarımdan istediğim projelere ağırlık vermeleri” dedi.

Toplantıda konuşan Doç. Dr. Mahmut Güler “3. Stratejik Plan toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Stratejik planımızı oluştururken Üniversitemiz ile işbirliği yapan tüm aktörlerden görüş almak istiyoruz. Üniversiteler arası derecelendirme konusunda akademik performans oldukça önemli” dedi.

Bu içerik 27 Ekim 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 796 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..