SPOR SPİKERİ MELİH GÜMÜŞBIÇAK ÜNİVERSİTEMİZDEYDİ

Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak, 17 Aralık 2014 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda “Spor ve Spor Medyasında Güncel Konular” başlıklı söyleşide öğrenciler ile bir araya geldi.

Doç. Dr. İlhan Toksöz’ün açılış konuşması ile başlayan etkinlikte,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından spor spikerliğine katkılarından ötürü “Spor Spikerlerinin Baş Pehlivanı” seçilen Melih Gümüşbıçak’a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz tarafından plaket verildi.

Kendi hayat hikayesini dinleyiciler ile paylaşan Gümüşbıçak, günümüz spor ve spor medyasını değerlendirdi. Bu alanda kariyer fırsatlarından bahseden Gümüşbıçak dinleyicilere kendi hayatından örnekler verdi. Eski bir futbolcu olduğunun altını çizen Melih Gümüşbıçak etkinlikte öğrencilerin sorularını cevapladı.

Bu içerik 18.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3100 kez okundu.