SPOR SPİKERİ MELİH GÜMÜŞBIÇAK ÜNİVERSİTEMİZDEYDİ

Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak, 17 Aralık 2014 tarihinde Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda “Spor ve Spor Medyasında Güncel Konular” başlıklı söyleşide öğrenciler ile bir araya geldi.

Doç. Dr. İlhan Toksöz’ün açılış konuşması ile başlayan etkinlikte,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri tarafından spor spikerliğine katkılarından ötürü “Spor Spikerlerinin Baş Pehlivanı” seçilen Melih Gümüşbıçak’a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz tarafından plaket verildi.

Kendi hayat hikayesini dinleyiciler ile paylaşan Gümüşbıçak, günümüz spor ve spor medyasını değerlendirdi. Bu alanda kariyer fırsatlarından bahseden Gümüşbıçak dinleyicilere kendi hayatından örnekler verdi. Eski bir futbolcu olduğunun altını çizen Melih Gümüşbıçak etkinlikte öğrencilerin sorularını cevapladı.

Bu içerik 18 Aralık 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2796 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..