SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK ADAYLARIN BAŞVURULARINA İLİŞKİN DUYURU

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4.maddesinin B fıkrası uyarınca sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere 05 Haziran 2017 tarihli Sabah Gazetesinde ve Devlet Personel Başkanlığı ile Kurumumuz internet sitesinde ilan edilen Üniversitemize sözleşmeli personel alımına ilişkin ilana başvuran adayların, her bir unvan için ilan şartları da dikkate alınarak ayrı ayrı KPSS puan sıralaması yapılmış, asıl ve yedek adaylarının listesi hazırlanarak Üniversitemiz internet sitesinde 22 Haziran 2017 tarihinde duyurulmuştur.

Ancak; süresi içerisinde atamaya esas belgelerini teslim etmeye gelmeyen Hemşire (Lisans) 20 aday, Hemşire (Yoğun Bakım) 1 aday, Hemşire (Yenidoğan Yoğun bakım) 1 aday, Sağlık Teknikeri (Anestezi) 2 aday, Sağlık Teknikeri (İlk ve Acil Yardım (Paramedik)) 2 aday ve Hemşire (Ortaöğretim) 4 adayın yerine aynı pozisyon için tespit edilen ve 22 Haziran 2017 tarihinde ilan edilen yedek adaylardan  1 nci yedek adaydan başlamak üzere sırasıyla yedek adayın davet edilerek gerekli işlemlerin yapılmasına karar verilmiş olup liste aşağıya çıkarılmıştır.

 Yedek adayların başvurularına ve atamalarına ilişkin işlemler aşağıdaki şekilde yürütülecektir.
İlgililere ilanen duyurulur.
 
İSTENEN BELGELER VE BAŞVURU
4/B sözleşmeli personel pozisyonlarına yedek olarak atanmaya hak kazanan adayların 20/07/2017 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
 
Gerekli Evraklar
1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti
2) 4 adet fotoğraf (Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun)
3)Adli Sicil ve Arşiv Kayıt belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)
4)Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
5) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (http://pdb.trakya.edu.tr) formlar alanında yer almaktadır. Bilgisayar ortamında doldurularak personel@trakya.edu.tr adresine elektronik ortamda gönderilecektir.)
Bu içerik 12.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 6274 kez okundu.