SOSYAL MEDYA VE MOBİL TEKNOLOJİLERİN GENÇLERİN EĞİTİM SERÜVENİNE ETKİLERİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Betül Çataklı, Gülden Abatay, Zeynep Uygur ve Akın Acar tarafından Yrd. Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen “Sosyal Medya ve Mobil Teknolojilerin Gençlerin Eğitim Serüvenine Etkileri ” adlı konferans 24 Mart 2017 tarihinde Edirne İstiklal Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Konferans kapsamında sosyal medyanın ve mobil teknolojilerin gençlerin günlük ve eğitim hayatındaki yeri, bu teknolojilerin yanlış kullanımında gençlerin hayatını nasıl etkilediği ile ilgili öğrencilere ve öğretmenlere bilgiler verildi. Öğrencilerin teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanması için öneriler sunuldu. Sunum sonunda öğrencilerin sosyal medya ve mobil teknolojiler hakkında soruları cevaplandı.
Bu içerik 18.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.