SOSYAL MEDYA VE MOBİL TEKNOLOJİLERİN GENÇLERİN EĞİTİM SERÜVENİNE ETKİLERİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Betül Çataklı, Gülden Abatay, Zeynep Uygur ve Akın Acar tarafından Yrd. Doç. Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen “Sosyal Medya ve Mobil Teknolojilerin Gençlerin Eğitim Serüvenine Etkileri ” adlı konferans 24 Mart 2017 tarihinde Edirne İstiklal Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Konferans kapsamında sosyal medyanın ve mobil teknolojilerin gençlerin günlük ve eğitim hayatındaki yeri, bu teknolojilerin yanlış kullanımında gençlerin hayatını nasıl etkilediği ile ilgili öğrencilere ve öğretmenlere bilgiler verildi. Öğrencilerin teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanması için öneriler sunuldu. Sunum sonunda öğrencilerin sosyal medya ve mobil teknolojiler hakkında soruları cevaplandı.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..