SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜNDE DEVİR TESLİM

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Levent Doğan’ın vekâleten atanması nedeniyle 19 Ağustos 2016 tarihinde devir teslim töreni düzenlendi.
Yrd. Doç. Dr. Levent Doğan müdürlük görevini Doç. Dr. İbrahim Coşkun’dan devraldı.

Yrd. Doç. Dr. Levent Doğan Kimdir?

Levent Doğan 1970 yılında Babaeski’de doğdu. 1992 yılında Trakya Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyat Anabilim Dalı Türk Dili ve Edebiyatı programında Yüksek Lisansını, 2000 yılında da Doktorasını tamamladı.

1994 -1995 yıllarında Ankara Üniversitesi Tömer ve 1996-1997 yıllarında Kırgızistan Celalabad Commersiya Üniversitesi’nde Türk Dili Okutmanlığı yaptı. 2001 yılında Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne Öğretim Üyesi olarak atandı. Aynı yıl Komrat Devlet Üniversitesinde misafir Öğretim Üyesi olarak çalıştı. Erasmus Programı kapsamında 2013 yılında Bulgaristan’ın Şumnu, Mevlana Programı ile de Bosna Hersek’in Sareyova şehirlerinde görev yaptı.

Bu içerik 19.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 3709 kez okundu.