Genel sekreterliğini yaptığımız Balkan Üniversiteler Birliğinin (BUA) 24-25 Mart 2017 tarihinde Sofya’da yapılacak olan toplantısının ayrıntılarını belirlemek üzere 14 Şubat 2017 Salı günü Sofya Üniversitesi St. Kliment Ohridski ziyaret edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu önceki Sofya Rektörü Prof. Ivan Ilchev ve şimdiki Rektörü Prof Anastas Gerdjikov bir araya geldi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar ve Okutman Sezgin Kondal da katıldı.

Trakya Üniversitesi ve Sofya  St. Kliment Ohridski Üniversitesi ile ikili anlaşmanın yenilenmesi ve gelecekte yapılacak projeler hakkında görüşüldü.

Sofya Üniversitesi St. Klıment Ohrıdskı’nin ardından Sofya Büyükelçimiz Süleyman Gökçe ile Sofya Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Şenol Genç ile bir görüşme yapıldı.

Bu içerik 20.02.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 934 kez okundu.