SHAKESPEARE’İN DOLABI TİYATRO GÖSTERİSİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNDEYDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sahne Meydan Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen Seda Duman yönetmenliğindeki iki perdelik “Shakespeare’in Dolabı” isimli tiyatro gösterisi 7. Gaziantep Tiyatro Festivali kapsamında 11 Nisan 2015 tarihinde Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde oynandı. Gaziantepli tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun sonrasında Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafınca ödüle layık görülen Sahne Meydan Tiyatro Topluluğu Edirne'ye özgü hediyelerini Gaziantep Üniversitesi Tiyatro Topluluğuna sundu. Gösteri sonunda tiyatro severlerle buluşan Sahne Meydan Tiyatro Ekibi, topluluk ve oyun ile ilgili sorulan soruları cevaplandırdı.

Bu içerik 14.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1658 kez okundu.