“SEYYAH-BİZİM İLLER” PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15 Şubat – 19 Mayıs 2014 tarihleri arasında 14 – 17 ve 18-26 yaş grubundaki gençler için “SEYYAH-Bizim İller” adlı proje kapsamında İstanbul ve Çanakkale illerine ücretsiz geziler düzenlenecektir. İlgililerin ekteki başvuru formu ile birlikte Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine başvurması rica olunur.

Bu içerik 19 Şubat 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1798 kez okundu.

seyyah.pdf
(496.21 KB)

Dosyayı İndir

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.