SERDAR KILIÇ İLE DOĞAYA DAİR SÖYLEŞİ

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Doğa Sporları Topluluğu tarafından düzenlenen “Serdar Kılıç İle Doğaya Dair Söyleşi” 26 Kasım 2015 tarihinde Devlet Konservatuvarı’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Eğitmen ve doğa bilimci Serdar Kılıç konuşmacı olduğu etkinlikte, çocukluğundan beri doğaya sevgi ve ilgi duyduğunu belirterek doğa ve insan ilişkisinden bahsetti. Gelişen teknolojinin bireyi doğadan kopardığını söyleyen Kılıç, tabiatla ilişki kurmanın öneminden bahsetti. Konuşma sırasında çakmaktaşı ile ateş yakan Kılıç, kendisinin çektiği Sarıkamış belgeselini izletti.

Belgesel ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Kılıç’a Üniversitemiz adına Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yence teşekkür ederek plaket verdi.

Bu içerik 26.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2430 kez okundu.