ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU KURULDU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nün, bünyesinde Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu kurulması ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda mevcut aşağıda adı geçen programların aktarılması konusundaki teklifi 02/05/2013 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 ile 7/h maddeleri uyarınca, mevcut öğrencilerin statülerinin korunması şartıyla söz konusu teklif uygun görülmüştür.

Bu içerik 10 Temmuz 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 12151 kez okundu.