ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU KURULDU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nün, bünyesinde Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu kurulması ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda mevcut aşağıda adı geçen programların aktarılması konusundaki teklifi 02/05/2013 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında incelenmiş ve 2547 sayılı Kanun’un 2880 Sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 ile 7/h maddeleri uyarınca, mevcut öğrencilerin statülerinin korunması şartıyla söz konusu teklif uygun görülmüştür.

Bu içerik 10 Temmuz 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 12031 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..