SAROS KÖRFEZİ TURİZM ZİRVESİ

Saros Körfezi Turizm Zirvesi, Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Enez Kaymakamı  Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, İpsala Kaymakamı Ali Uysal, Keşan Belediye Başkanı Opr.Dr. Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, İl Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile 21 Mart 2017 tarihinde Enez İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Bölgede yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Enez’e büyük önem verdiklerini ve Üniversite olarak bölge sorunlarının çözümü için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Rektörümüz ayrıca Enez’in gelişmesi için destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.
Bu içerik 22.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 535 kez okundu.