“SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil  Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 16 Şubat 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Yeşilay tanıtım videosuyla devam etti. Trakya Üniversitesi  Yeşilay Topluluğu  Başkanı  Volkan Palitçi’nin konuşmasının ardından topluluk üyeleri şiir dinletisi düzenlendi.

Sigaranın zararlarından ve yol açtığı hastalıklardan bahseden Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu toplumun tüm kesimlerinin sigaradan uzak durması gerektiğini belirtti. Rektörümüz sigaranın önlenebilir ölüm sebeplerinin başında geldiğini ve sigara kullanan insanın hayatında özgürlüğün yerini esaretin aldığını da sözlerine ekledi. Sigaranın diğer bağımlılıklara da eğilimi arttırdığını bu bağımlılıkların sadece akciğere değil beyin ve kalbe de zarar verdiğini belirtti. Rektörümüz konuşmasına “Genç nesle ihtiyacımız var. Donanımlı ve sağlıklı olun.” sözleriyle son verdi.

Bu içerik 17 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 649 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..