SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Okan Çalıyurt’un atanması nedeniyle 23 Ağustos 2016 tarihinde devir teslim töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Okan Çalıyurt Dekanlık görevini Prof. Dr. Nezih Dağdeviren’den devraldı. Devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun ve Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu katıldı.

Prof. Dr. Okan Çalıyurt Kimdir?
1990 yılında, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1993 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında çalışmaya başlamış, 1998 yılında yine Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında doktorasını tamamlamıştır. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde 1998 yılında yardımcı doçent, 2006 yılında doçent, 2011 yılında profesör kadrosuna atanmıştır. Uyku bozuklukları, sirkadiyen ritimler, psikiyatride somatik tedaviler, uyku yoksunluğu tedavisi, ışık tedavisi alanları uzmanlık alanlarıdır.
Bu içerik 24.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2309 kez okundu.