ROMAN DİLİ VE KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ “HAYATIN GERÇEKLERİ” FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI

“Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı” kapsamında “Hayatın Gerçekleri” adlı fotoğraf sergisi Balkan Romanları Birliği Derneği’nin (BAROM) organizasyonu ile gerçekleşti. Edirne’den çok sayıda vatandaşın, Roman STK temsilcisinin ve kamu kurumlarının katıldığı toplantıya Trakya Üniversitesi Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün, Arş. Gör. Muhammed Tağ, Üniversitemiz adına katıldı. Hayatın gerçeklerinin yansıtıldığı 50 fotoğrafın bulunduğu sergi hakkında BAROM Başkanı Bahattin Ulusoy, Enstitü Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün’e bilgi verdi. Sergi sonrası Roman STK temsilcileri ile bir araya gelinerek sohbet edildi.

Sergi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında 2 Ağustos 2017 tarihine kadar açık kalacaktır.
Bu içerik 01.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 888 kez okundu.