REKTÖRÜMÜZÜN ÜSKÜP TEMASLARI

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin 13-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlediği “International Conference On Social Sciences and Humanities, Challenges: From Diversity to Synergy” Konferansına davetli olarak, Üsküp’te temaslarda bulundu.

Rektörümüz Makedonya Başbakan Yardımcısı Dr. Festim Halili, Eğitim ve Bilim Bakanı Pishtar Lutfiu, Devlet Bakanı Furkan Çako ve Üsküp Büyükelçimiz Ömür Şölendil ile görüşmelerde bulundu.

Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu konferansta Rektörümüze öğrencilerinin ürettiği hediyeleri ile katkılarından ötürü takdir belgesi sundu.  Üniversitemiz akademisyenleri de sunumları ile kongreye katkı verdiler.
Bu içerik 16.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1253 kez okundu.