REKTÖRÜMÜZÜN SELANİK TEMASLARI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak Selanik’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet 11 Mayıs 2017 tarihinde Aristotales Üniversitesi Rektörü Pericles A. Mitkas’ın da katılımıyla Orta Makedonya Bölge Başkanı Apostos Tzitzikostas ile 11 Mayıs 2017 tarihinde bir görüşme gerçekleştirdi. Heyetimiz ayrıca aynı tarihte Yunanistan İç İşleri Bakanlığı Makedonya-Trakya’dan Sorumlu Bakan Yardımcısı Maria Kollia Tsarouha ve Selanik Belediye Başkanı Yiannis Boutaris ile de bir araya geldi.
Temaslarda Üniversitemizin Balkanlar vizyonu paylaşılarak iş birliğinin artırılması ve yapılacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 546 kez okundu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..