REKTÖRÜMÜZÜN SELANİK TEMASLARI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kırklareli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak Selanik’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet 11 Mayıs 2017 tarihinde Aristotales Üniversitesi Rektörü Pericles A. Mitkas’ın da katılımıyla Orta Makedonya Bölge Başkanı Apostos Tzitzikostas ile 11 Mayıs 2017 tarihinde bir görüşme gerçekleştirdi. Heyetimiz ayrıca aynı tarihte Yunanistan İç İşleri Bakanlığı Makedonya-Trakya’dan Sorumlu Bakan Yardımcısı Maria Kollia Tsarouha ve Selanik Belediye Başkanı Yiannis Boutaris ile de bir araya geldi.
Temaslarda Üniversitemizin Balkanlar vizyonu paylaşılarak iş birliğinin artırılması ve yapılacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 675 kez okundu.