REKTÖRÜMÜZÜN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Edirne’de 1488’de Sultan II. Bayezid Darüşşifası’nda başlayan sağlık hizmeti bugün bu misyonu yüklenen Tıp Fakültemiz ile devam etmektedir. “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi / Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözünü kendine vizyon edinmiş sağlık çalışanlarımız; Balkanlardan ve Ülkemizin tüm bölgelerinden gelen insanlara gece-gündüz, kar-çamur demeden büyük bir özveriyle çalışarak ellerinden gelen her türlü hizmeti sunmaktadır.

İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

Bu içerik 14 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..

YENİ SAĞLIK MÜZESİNİN 20. YILI KONSER VE SERGİ İLE KUTLANDI

Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. Yıldönümü dolayısıyla 23 Nisan 2017 tarihinde Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinde konser ve sergi düzenlendi. Etkinliğe Edirne Valisi Günay Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile sanatseverler katıldı. Üniversitemiz II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. yıldönümüne özel bir hat ..