REKTÖRÜMÜZDEN VE REKTÖR YARDIMCIMIZDAN KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULUNA ZİYARET

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun 19 Aralık 2016 tarihinde Keşan Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personelimiz ile bir araya geldi.

Burada Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, Yüksekokulumuz ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak gelecek dönemde yapılacak projeler ile ilgili konuştu.

Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, Yüksekokul atölyelerini ve anaokulunu gezerek incelemelerde bulundu.
Bu içerik 20 Aralık 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 791 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..