REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı.

Katılımcı Üniversiteler ve beraberlerindeki heyet 10 Mayıs 2017 tarihinde Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan’ın verdiği resepsiyona katılarak bir araya geldi.

Bu içerik 18 Mayıs 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 709 kez okundu.