REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NUN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 Nisan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya ve Türk çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızdır. Biz de yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu vesile ile şahsım ve üniversitem adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

Bu içerik 21 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 228 kez okundu.

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.