REKTÖRÜMÜZ GÜMÜLCİNE’DE SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

Gümülcine Kozlukebir Belediyesinin 08 Temmuz 2017 tarihinde düzenlediği II. Sünnet Şöleni’ne katılmak üzere Yunanistan'da bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu şölen öncesinde Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı'yı ziyaret etti. Kozlukebir Belediyesinin düzenlediği şölene Rektörümüzün yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi milletvekilleri, Kozlukebir Belediyesinin kardeş şehirlerinin belediye başkanları, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet ve Türkiye ile Yunanistan’da çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Protokol sünnet töreni öncesinde düzenlenen yemeğe katıldı. Rektörümüz yaptığı konuşmada “Sizlere Trakya Üniversitesinden ve Türkiye’den selam getirdim. Edirne ile bu bölgenin çok güçlü bağları vardır. Bütün yollar Edirne’ye çıkar. Bizim 47.000 öğrencimizin 748’i bu bölgedendir. Üniversite olarak bu noktada eğitim hizmeti vermekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca güçlü bir alt yapısı olan 1100 yataklı hastanemiz, tüm imkanlarımız ile hizmetinizdeyiz. Umuyorum bugün sünnet olan bu çocuklar gelecekte Üniversitemizden mezun olacaklar.” dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop “Bu bölgede 600 yıl medeniyetimiz herkesin dinini, inancını, kültürünü serbest bir şekilde barış içerisinde yaşattı. Aynı anlayışın burada devam etmesini diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Rektörümüz ve protokol sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler dağıttı.
Bu içerik 13 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 594 kez okundu.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..