REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MÜMİN ŞAHİN NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin 11 Ekim 2016 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni’ne katıldı. Açılışa Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Şükrü Şenduran, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, İdare Mahkeme Başkanı Mikail Kılıç, İlk ders sunumunu vermek için gelen Başbakanlık Kamu Etik Kurulu Başkanı İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Tekirdağ’da bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törende 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin anılmasıyla ilgili film gösteriminin ardından Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan birer konuşma gerçekleştirdi.

2016-2017 Akademik Yılının “İlk Ders”inde Başbakanlık Kamu Etik Kurulu Başkanı, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Murat  "Kamu Etik Kurulu" konusunu işledi.
Bu içerik 13.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1985 kez okundu.