PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ-III TAMAMLANDI

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trakya Teknoloji Transfer Ofisi iş birliği ile düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi-III” Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Seminer Salonunda 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
 
Eğitim; Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Ayşe Çelik Taşkın’ın Merkez çalışmaları ve ilerleyen günlerde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilecek olan "Edirne İstihdam Fuarı 2016" hakkındaki bilgilendirmeleri ile başladı.
 
Bilgilendirmenin ardından TTO Proje Uzmanı Tuğçe Küçükyıldırım Teknoloji Transfer Ofisi, projeler ve destekler hakkında bilgiler verdi.
 
TTO Proje Uzmanı Çiğdem Beji tarafından verilen ve iki gün süren “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi-III” proje terminolojisi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı hakkında bilgiler ile başladı. Proje içerisinde fikrin öneminden bahseden Beji, fikirlerin projeye dökülmesinin önemini vurguladı. Eğitim içerisinde oluşturulan proje grupları ile uygulamalı çalışmalar yapılarak öğrencilerin proje kavramını algılamaları ve uygulamaya dökmeleri açısından ciddi kazanımlar elde etmeleri sağlandı.  Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Kuluçka Merkezi’nde yapılan uygulamalar proje grup başkanları tarafından sunuldu.
 
Eğitim sonunda TTO Proje Uzmanı Çiğdem Beji ve Uzm. Ayşe Çelik Taşkın tarafından eğitime katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi. Eğitim toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Bu içerik 02.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 725 kez okundu.