PROF.DR. OKTAY GÜVEMLİ VE PROF.DR. ÖZER ERTUNA’DAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi ve Muhasebe ve Finans Tarihi Vakfı Kurucusu Prof.Dr. Oktay Güvemli ve Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Özer Ertuna 11 Aralık 2014 tarihinde Rektörümüz Prof.Dr. Yener Yörük’ü ziyaret etti.

Ziyarette Prof.Dr. Oktay Güvemli, Rektörümüz Prof.Dr. Yener Yörük’e Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Oktay Güvemli, Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cengiz Toraman ve Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Batuhan Güvemli’nin yazdığı “Osmanlı İmparatorluğunda Devlet Muhasebesi: Anadolu Muhasebe Kayıt Kültürü” adlı kitabı hediye etti.
Bu içerik 11.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2703 kez okundu.