PROF. DR. NURETTİN AYDOĞDU’NUN BAŞARISI

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı bünyesinde 26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Sağlık Bilimleri Alanında 2237 Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi”nde eğitimci olarak yer alacak.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu hocamızı tebrik ederek “Üniversitemiz akademisyenlerinin bu tür bilimsel toplantılarda yer almasından gurur duyuyoruz. Trakya Üniversitesi olarak akademisyenlerimizi bilimsel, sanatsal ve kültürel alanlarda aktif olmalarını istiyoruz. Bu amaçla akademisyenlerimizi destekleyecek yeni projeler üretiyoruz. Üniversitemizde başarıyı ödüllendiren bir yaklaşım içerisindeyiz.” dedi.

Bu içerik 20 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1059 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..