Balkan Tanıtım Turu'na çıkan Pehlivan ElekTrak ekibi turun son noktası olan Tiran’da bulunan Tiran Politeknik Üniversitesi’nde 26 Nisan 2016 tarihinde Tiran Büyükelçimiz Hidayet Bayraktar'ın da katılımı ile bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi. Üniversite öğrencileri, akademisyen ve basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Pehlivan ElekTrak’ın proje tanıtım sunumu ekibimiz tarafından yapıldı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Tiran Politeknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jorgaq Kacani ekibimizi selamladı ve Türkçe olarak “Arnavutluk’a hoş geldiniz” dedi. Rektör Prof. Dr. Kacani, “Bu başarılı projenin sergilenmesinin hem “Pehlivan Elektrak” ekibi hem de Politeknik Tiran Üniversitesi personeli için önemli bir olay olduğuna işaret etmek istiyorum.  Türkiye ve Arnavutluk üniversiteleri arasında daha faydalı ilişkilerin geliştirilmesi için parlak çalışmalar yapan Türkiye Cumhuriyeti Tiran Büyükelçisi Sayın Hidayet Bayraktar’ın bugünkü faaliyete katılması bu önemin bir göstergesidir. Bu vesileyle  Sayın Büyükelçiye iş birliğimize verdiği önem ve özellikle bu tanıtımın başarıyla gerçekleştirilmesine gösterdiği sürekli ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.“ dedi. Konuşmanın sonunda ekibimiz araçta kullanılan karbon direksiyonun bir örneğini Rektör Prof. Dr. Jorgaq Kacani’ye hediye etti. Ardından aracımız ile test sürüşü gerçekleştirdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Rektör Prof. Dr. Jorgaq Kacani’nin konuşması ekte yer almaktadır.

Bu içerik 27.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1037 kez okundu.

Dosyalar

6.pdf