Balkan Tanıtım Turuna Çıkan Pehlivan ElekTrak 21 Nisan 2016 tarihinde turun ilk durağı olan Selanik Aristotales Üniversitesi’ne ulaştı.

Selanik Başkonsolosu Orhan Okan Yalman ve Aristotales Üniversitesi Rektör Vekilinin katıldığı etkinlikte Pehlivan ElekTrak takımı aracımız hakkında bilgiler paylaştı. Etkinlikte Aristotales Üniversitesi tarafından üretilen “Formula Art” aracı da takım üyeleri tarafından tanıtıldı.

Takımımız etkinlik sonrasında Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evi Selanik Başkonsolosu Orhan Okan Yalman ile birlikte ziyaret etti.

Pehlivan ElekTrak’ın Balkanlardaki yolculuğunu topluluğun resmi web sitesi dışında, Twitter, Facebook ve Youtube üzerinden takip etmek mümkün. Takımın sosyal medya hesapları için resmi hashtagi ise #pistlerdenbalkanlarapehlivanteam

Bu içerik 22.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1930 kez okundu.