PEHLİVAN ELEKTRAK KARADAĞ’DA

Balkan Tanıtım Turuna çıkan Pehlivan ElekTrak ekibi, Karadağ’ın Başkenti Podgoritsa’da yer alan University of Montenegro (Karadağ Üniversitesi)’nde tanıtıldı. Etkinliğe Podgoritsa Büyükelçimiz Serhat Galip de katıldı.

University of Montenegro’da büyük bir ilgi ile karşılanan ekip, burada Rektör ve hocalar ile görüştü. Kendi üniversitelerinde de benzer bir çalışma yapmayı arzuladıklarını belirten Rektör Prof. Radmila Vojvodić takımımız ile işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Ekibimiz burada bir sunum gerçekleştirerek akademisyen ve öğrencilerin sorularını cevapladılar. Etkinlik sonunda ekibimiz araçta kullanılan karbon direksiyonun bir örneğini Büyükelçimize takdim ederek Büyükelçiliğimizi ziyaret etti.

TRT Haber ve Anadolu Ajansı da konu ile ilgili olarak haber yaptı.

Bu içerik 26.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 984 kez okundu.