ÖZGÜRLÜK ŞOKU KONFERANSI DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı Uygulama Etkinliği çerçevesinde düzenlenen Psikolog Hüseyin Kaçın’ın Özgürlük Şoku Konferansı 28 Nisan 2015 tarihinde Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Prof. Dr. Poyraz Ülger Salonunda gerçekleşti. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Dane, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılışında Psikolog Hüseyin Kaçın’ın Münevver Karabulut ve Özgecan Aslan cinayetlerinin psikolojik olarak incelenmemesinden bahsetti. Kimlik oluşumunun çocukluktan başladığı ve kimlik oluşumunda ebeveynlerin etkisi ile devam eden konferans kimlik oluşumunda ebeveynlerin etkisi sahneye gelen öğrencilerin yaşadığı örnek olaylar ile anlatıldı.

Bu içerik 28.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1616 kez okundu.