ÖSYM VE AÖF SINAVLARINDAKİ GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

ÖSYM’nin düzenlediği sınavlarda, bina yöneticileri, hizmetliler, birer koruma görevlisi ve yedek gözetmen dışındaki tüm görevlendirmeler Ankara ÖSYM tarafından; AÖF’nin düzenlediği sınavlarda ise tüm görevlendirmeler Merkezimizce yapılmaktadır. Merkezimizce yapılan görevlendirmelerde ortaya çıkan bazı aksaklıkları gidermek amacıyla bir düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre, görev talep eden  akademik personelimiz, her unvanda ayrı ayrı olmak üzere listelenecek ve her personelimize sırayla unvanlarına uygun görev verilecektir.

Görev talebinde bulunacak personelimizin, hem ÖSYM ve hem de AÖF’nin Görevli İşlemleri Sistemine ayrı ayrı kayıtlarını yaptırması, unvanlarında değişiklik olduğunda sistemdeki bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Bu konuda Üniversitemizin her biriminde birer görevli yetkilendirilmiştir. Sistemde kaydı olmayanlara görev verilmesi mümkün olmamaktadır.

Görevlendirmelerle ilgili sorunlar, İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN’e bildirilmelidir.

ÖSYM ve AÖF  Edirne İl Sınav Merkezi Yöneticiliği

Bu içerik 03 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3774 kez okundu.

NOBEL ADAYI PROF. DR. TURHAN NEJAT VEZİROĞLU’NDAN ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINA DESTEK

Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği dünya çapındaki isimlerden biri, Hidrojen Enerjisi konusunda dünyanın bir numaralı otoritesi ve bilimsel çalışmaları sebebiyle 2000 yılında Nobel’e aday gösterilen Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu ve eşi Dr. Ayfer Veziroğlu ile Trakya Üniversitesi’nde temiz enerji teknolojileri ve sürdürülebilirlik çalışmalarının bölgesel bazda geliştirilmesi konularını k..

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

REKTÖRÜMÜZDEN İLK KAYIT

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları 14 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı kayıt Merkezini ziyaret etti.  İlk Kayıt Rektörümüzden Rektörümüz Prof. Dr. Erha..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30