ÖSYM VE AÖF SINAVLARINDAKİ GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

ÖSYM’nin düzenlediği sınavlarda, bina yöneticileri, hizmetliler, birer koruma görevlisi ve yedek gözetmen dışındaki tüm görevlendirmeler Ankara ÖSYM tarafından; AÖF’nin düzenlediği sınavlarda ise tüm görevlendirmeler Merkezimizce yapılmaktadır. Merkezimizce yapılan görevlendirmelerde ortaya çıkan bazı aksaklıkları gidermek amacıyla bir düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre, görev talep eden  akademik personelimiz, her unvanda ayrı ayrı olmak üzere listelenecek ve her personelimize sırayla unvanlarına uygun görev verilecektir.

Görev talebinde bulunacak personelimizin, hem ÖSYM ve hem de AÖF’nin Görevli İşlemleri Sistemine ayrı ayrı kayıtlarını yaptırması, unvanlarında değişiklik olduğunda sistemdeki bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Bu konuda Üniversitemizin her biriminde birer görevli yetkilendirilmiştir. Sistemde kaydı olmayanlara görev verilmesi mümkün olmamaktadır.

Görevlendirmelerle ilgili sorunlar, İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN’e bildirilmelidir.

ÖSYM ve AÖF  Edirne İl Sınav Merkezi Yöneticiliği

Bu içerik 03 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3912 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..