ÖSYM VE AÖF SINAVLARINDAKİ GÖREVLENDİRMELER HAKKINDA DUYURU

ÖSYM’nin düzenlediği sınavlarda, bina yöneticileri, hizmetliler, birer koruma görevlisi ve yedek gözetmen dışındaki tüm görevlendirmeler Ankara ÖSYM tarafından; AÖF’nin düzenlediği sınavlarda ise tüm görevlendirmeler Merkezimizce yapılmaktadır. Merkezimizce yapılan görevlendirmelerde ortaya çıkan bazı aksaklıkları gidermek amacıyla bir düzenlemeye gidilmiştir. Buna göre, görev talep eden  akademik personelimiz, her unvanda ayrı ayrı olmak üzere listelenecek ve her personelimize sırayla unvanlarına uygun görev verilecektir.

Görev talebinde bulunacak personelimizin, hem ÖSYM ve hem de AÖF’nin Görevli İşlemleri Sistemine ayrı ayrı kayıtlarını yaptırması, unvanlarında değişiklik olduğunda sistemdeki bilgilerini güncellemesi gerekmektedir. Bu konuda Üniversitemizin her biriminde birer görevli yetkilendirilmiştir. Sistemde kaydı olmayanlara görev verilmesi mümkün olmamaktadır.

Görevlendirmelerle ilgili sorunlar, İl Sınav Merkezi Yöneticisi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN’e bildirilmelidir.

ÖSYM ve AÖF  Edirne İl Sınav Merkezi Yöneticiliği

Bu içerik 03 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3688 kez okundu.

YENİ BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİNİN 3. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balkan Üniversiteler Birliği 3. Toplantısı 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında Sofya’da Sofya St.Kliment Ohridski Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Kosova’dan toplam 34 Üniversite’nin katıldığı toplantıya Ülkemizden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE SOFYA ST. KLİMENT OHRİDSKİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA “İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Rektörü Prof. Anastas Gerdjikov arasında “Trakya Üniversitesi ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü” imzalandı. 2022 yılına kadar geçerli olacak işbirliği anlaşması iki üniversite arasında öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel değişimi ile özellikle uluslararası projele..

YENİ ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.

YENİ ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.