“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ilgili protokol kapsamında Proje Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda 22 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim SEZGİN, Eğitim Fakültesi Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tuncay ÖZTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Murat ÇELTEK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin ÇAKIRLAR, TUZEM Müdürü Yrd.Doç. Dr. Tarık YERLİKAYA, Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih İNCE ve Hüseyin Hüsnü tekışık Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mesut TURAN  katıldı.

Bu içerik 22 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1724 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..