“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ilgili protokol kapsamında Proje Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda 22 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim SEZGİN, Eğitim Fakültesi Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tuncay ÖZTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Murat ÇELTEK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin ÇAKIRLAR, TUZEM Müdürü Yrd.Doç. Dr. Tarık YERLİKAYA, Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih İNCE ve Hüseyin Hüsnü tekışık Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mesut TURAN  katıldı.

Bu içerik 22 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1794 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..