“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ilgili protokol kapsamında Proje Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Fakültesi Toplantı Salonu’nda 22 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim SEZGİN, Eğitim Fakültesi Dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tuncay ÖZTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Murat ÇELTEK, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin ÇAKIRLAR, TUZEM Müdürü Yrd.Doç. Dr. Tarık YERLİKAYA, Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih İNCE ve Hüseyin Hüsnü tekışık Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mesut TURAN  katıldı.

Bu içerik 22 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1769 kez okundu.