ÖĞRETİM ÜYEMİZE YURT DIŞINDAN DOKTORA DANIŞMANLIĞI

Springer Yayınevinde Muhasebe, Finans, Sürdürülebilirlik, Kurumsal Yönetim ve Yolsuzluk başlığında çıkarılan kitap serisinin baş editörlüğünü, Emerald Yayınevi tarafından çıkarılan Finansal Suçlar Dergisi'nin (Journal of  Financial Crime) editör kurulu üyeliğini yapan ve Uluslararası Hile İnceleme Uzmanları tarafından verilen Yolsuzluk İnceleme Unvanını (CFE) bulunan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt, iş etiği ve suistimali alanındaki tanınırlık ve yayınlarının incelenmesi sonucu üç aday arasından seçilerek Malezya Universiti Teknologi Mara'ya bağlı Muhasebe Fakültesi (Faculty of Accountancy) Muhasebe Doktorası Programı'nın Finansal Kriminoloji ve Kurumsal Yönetim başlıklı alt programında yürütülen "The Influence of Corporate Governance and Human Governance towards Corporate Financial Crime in Malaysia" başlıklı Doktora Tezi'ni incelemek ve rapor sunmak üzere Dış Danışman olarak atandı. Mara Teknoloji Üniversitesi Muhasebe Fakültesi, uluslararası muhasebe camiasında geçerli Sertifikalı Muhasebeciler Birliği (ACCA - Association of Certified Chartered Accountant) ve Sertifikalı Yönetim Muhasebecileri Birliği (CIMA) tarafından akredite edilmiştir.

Bu içerik 25.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1314 kez okundu.