“ÖĞRENCİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

Değerli öğretim elemanları ve idari personelimiz,

40.000’e yaklaşan nüfusumuzla Edirne ilinin ve bölgenin koskoca bir ailesi olarak ailemizin gözbebeği sevgili öğrencilerimizi bu güne kadar bir an olsun yalnız bırakmamaya azami derecede özen gösterdik. Onlara her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek için çeşitli kampanya ve projeler düzenledik. Bu projelerden biri de “Öğrencimizi Destekliyoruz” projesiydi. 

2013 yılı Ocak ayında hayata geçen bu projede siz değerli öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin desteğini her zaman hissettik. Bu eğitim-öğretim yılında da sizlerden projeye  desteklerinizi bekliyoruz.

Sevgili Trakya Üniversitesi mensupları, yapacağınız küçük bir yardım büyük işler başarılabilir. Öğrencimizin ihtiyacı olan bir kitap sizin yardımınızla alınabilir. Yarınımızı emanet ettiğimiz değerli gençlere, vermiş olduğunuz eğitimle sağladığınız yüksek katkının yanı sıra maddi bir katkı da sunabilirsiniz . 

Değerli öğretim elemanları ve idari personelimiz, projeye destek vermek için bağlı bulunduğunuz birime başvurarak 12 ay boyunca kendi belirlediğiniz bir miktarın zor durumda olan öğrencilerimize ayrılması için istekte bulunabilirsiniz.

Başvuru dilekçesi için lütfen tıklayınız.

                                                  Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Bu içerik 07.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3238 kez okundu.

Dosyalar

1.doc