ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TOPLULUK-ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Üniversitemizde bulunan öğrenci topluluklarının tanıtılmasını amaçlayan “Öğrenci Toplulukları Topluluk-Öğrenci Buluşması” etkinliği 15 Ekim 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Duymaz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tanıtım filmi izlendi.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Üniversitemizde 40’dan fazla öğrenci topluluğu olduğunu belirterek, Üniversitemizin olanaklarının ve altyapının oldukça gelişmiş olduğunu ifade etti. Rektörümüz öğrencilerimize gerek beslenme ve gerek sosyal faaliyetlerde desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Öğrencilerin derslerden kalan zamanlarda spor, kültürel faaliyetler ve edebiyat ile ilgilenmelerini öneren Rektörümüz bütün öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmanın ardından Balkan Müzik Ve Gösteri Sanatları Topluluğu Halk Oyunları Grubu çeşitli yörelere ait danslardan oluşan bir gösteri gerçekleştirdi. Gösterinin ardından Balkan Müzik Ve Gösteri Sanatları Topluluğu Müzik Grubu küçük bir konser verdi.

Etkinlik sonunda Rektörümüz topluluk masalarını gezerek öğrenciler ile görüştü. 

Bu içerik 15.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1669 kez okundu.