ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BULUŞUYOR ZİRVESİ

Bursa Uludağ Üniversitesinin 17-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği “Öğrenci Toplulukları Buluşuyor Zirvesi”ne Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak Daire Başkanımız Ahmet Yence, Kültür Şube Şefi Koray Taş, Bisiklet Topluluğu Başkanı Alihan Genç, Türk Kızılayı Topluluğu Başkanı Deniz Batın Özçelik ile Bilişim ve Teknoloji Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Suersan Üniversitemizi temsilen katıldılar. Üniversitemizin tanıtım standı bu yıl topluluklarımızın yaptıkları etkinliklerin afişleriyle süslendi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Uluçay, Rektör Yardımcıları ve Genel Sekreteri ile yenilen öğlen yemeğinin ardından Rektör Prof. Dr. Yusuf Uluçay standımızı ziyaret etti. Kapanış töreninin ardından heyetimizle birlikte toplu fotoğraf çekildi.

Ayrıca Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence, Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Hamza Meral’i makamında ziyaret etti.
Bu içerik 20.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1313 kez okundu.