ÖĞR. GÖR. BURAK YILDIRIM’IN “MİMESİS 3. EVRE” ADLI KİŞİSEL SERAMİK SERGİSİ

Üniversitemiz Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Seramik ve Cam Bölümü Öğr. Gör. Burak Yıldrım’ın Aristo’nun Mimesis Kuramı’nın üçüncü evresinden yola çıkarak oluşturduğu “Mimesis 3. Evre” isimli kişisel seramik sergi açılışı 14 Nisan 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akıllı, akademisyenler ile öğrenciler katıldı. Sergi açılışında ayrıca Harkov Devlet Tasarım ve Sanat Akademisi’nden gelen heyet de bulundu.

Sergi açılışında konuşan Öğr. Gör. Burak Yıldırım sergiye verdiği desteklerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’e teşekkür etti. Rektörümüz de Öğr. Gör. Burak Yıldırım’a emeği için teşekkür ederek sanatsal etkinliklere Üniversitemiz olarak her zaman destek vereceklerini belirtti.
Bu içerik 14.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1519 kez okundu.