ÖDÜLLÜ MÜZEYE BİR ÖDÜL DAHA

Milyonlarca üyesi bulunan dünyanın en önemli seyahat sitelerinden TripAdvisor, konuklar tarafından verilen 5.0 puan üzerinden 5.0 tam puan ile Sağlık Müzesi’ni 2015 yılı Mükemmellik Sertifikası’na layık görmüştür.
 
TripAdvisor, dünyayı dolaşan tüm turistlerin seyahatleri boyunca ülkelerdeki müzelere, otellere, acentalara, restoranlara ait olumlu olumsuz görüşlerin toplandığı bağımsız bir turizm sitesidir. 
       
Mükemmellik Sertifikası’nı kazananlar seçilirken TripAdvisor ödül alacakları belirlemek için yorumlardaki puanları dikkate alan özel bir algoritma kullanmaktadır. Kuruluşlar, TripAdvisor yıldız derecelendirmesinde beş üstünden en az dört yıldız almalı, hacimleri düşmemeli, yorumlar yeni olmalı ve işletmenin sitedeki yetkinlik ve popülerlik sıralaması düşmemelidir.
       
Bu prestijli ödül yalnızca TripAdvisor'da her zaman ayırt edici gezgin yorumları alan kuruluşlara verilmekte ve küresel ölçekte bunu başaran işletmeleri kapsamaktadır. Sertifika aynı zamanda sürekli olarak TripAdvisor gezginlerinden güzel geri bildirimler alındığının da tescili niteliğindedir.
Bu içerik 25.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1830 kez okundu.