NURAN ÇAKMAKÇI ÜNİVERSİTEMİZİ YENİDEN KÖŞESİNE TAŞIDI

Hürriyet gazetesi yazarlarının Edirne seyahatinin yankıları devam ediyor. Edirne’nin güzelliklerini anlatan yazarlardan Nuran Çakmakçı daha önce Balkanların 7/24 açık tek kütüphanesi olan Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini sayfasına taşımıştı. 14 Nisan 2017 tarihli Hürriyet gazetesinde Üniversitemizi okuyucularına aktarmaya devam eden Nuran Çakmakçı, 2300 yabancı uyruklu öğrenciye eğitim veren Üniversitemizin 10.000 yabancı uyruklu öğrenci hedefi bulunduğunu, Üniversitemiz Hastanesinden ve Dünya’daki tek Roman enstitüsü olan Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsünü sayfasına taşıdı.
Bu içerik 17 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 223 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..