MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİMİZİN ULUSLARARASI BAŞARISI

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Telekomünikasyon Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Sezer Ulukaya, International Federation for Medical and Biological Engineering (IFMBE) tarafından desteklenen ve dünya genelinde 18 takımın katıldığı "Bilgisayarlı Solunum Sesi İşleme" bilimsel yarışmasında Dr. Görkem Serbes ve Doktora Tez Danışmanı Prof. Dr. Yasemin Kahya ile birlikte birinciliği elde etti. 18-21 Kasım 2017 tarihleri arasında Selanik' te düzenlenen International Conference on Biomedical and Health Informatics (ICBHI 2017) konferansında Bilimsel Yarışma En İyi Bildiri Ödülü öğretim görevlimize takdim edildi.

YENİ ÜNİVERSİTEMİZDE "END NOTE" EĞİTİMİ VERİLDİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda bilimsel bilgileri toplama, saklama, paylaşma ile tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma sürecine yardımcı olan "EndNote" veri tabanı eğitim semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Trak..

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..