“MONTESSORİ EĞİTİM GÜNÜ” ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu(EÇET) tarafından dünyada uygulanan farklı erken çocukluk eğitimi modellerini bölgemiz öğretmenleri ve öğretmen adaylarına tanıtmak, uygulama örneklerini ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla 18 Nisan 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda “Montessori Eğitim Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte Montessori pedegojisinin teorisi ve felsefesi, eğitim ortamı, materyaller, öğretmenin rolü, uygulama örnekleri, Montessori eğitiminin Dünya’daki ve Türkiye’deki durumu konuları Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Emine Ahmetoğlu, Yrd. Doç. Dr. Z. Gül Ercan, Arş. Gör. Aynur Gıcı Vatansever ve Arş. Gör. Gülşah Günşen tarafından sunuldu.
Bu içerik 26.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 615 kez okundu.