“MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Erdem Demiröz, Microsoft Eğitim Danışmanı Serkan Bilgin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panelde, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Dr. Erdem Demiröz topluluk hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

Arş. Gör. Dr. Erdem Demiröz'ün konuşmasının ardından Microsoft Eğitim Danışmanı Serkan Bilgin tarafından katılımcılara “Microsoft Eğitim Araçları, Office 365” programları ve içeriğindeki uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Panel, Eğitim Fakültesi  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Çuhadar tarafından gerçekleştirilen hediye takdimi ile sona erdi.

Microsoft Eğitim Çözümleri panelinin ikinci bölümü Eğitim Fakültesi Konferans salonunda “Minecraft Education Edition” ile ilgili konularda bilgi verilmek üzere Microsoft Eğitim Danışmanı Ömer Sarpdağ tarafından gerçekleştirildi. 

Bu içerik 12.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 877 kez okundu.