MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN VEDA ZİYARETİ

Üniversitemizde 2015-2016 Eğitim–Öğretim Yılı Güz Döneminde Üniversitemizde eğitim alan Mevlana Değişim Programı öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’e 13 Ocak 2016 tarihinde veda ziyaretinde bulundu.

Azerbaycan, Arnavutluk, Bosna-Hersek ve Kırgızistan’dan 16 Mevlana Değişim Programı öğrencisinin katıldığı veda ziyaretinde öğrenciler Üniversitemizde bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, öğrencilerden Ülkelerine Rektörümüz ve Üniversitemiz adına Türkiye'den selam iletmelerini istedi. Üniversitemizin kapılarının öğrencilere her zaman açık olduğunu söyleyen Rektörümüz, ayrıca öğrencilere Ülkelerinde bulunan Yunus Emre Enstitüleri ile bilimsel ve kültürel anlamda bağlantıda kalmalarını istedi.

Ziyarete Üniversitemiz Mevlana Değişim Programı sorumlusu Şef Feyza Nazan Gündüz de katıldı.

Bu içerik 13.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1404 kez okundu.